2009. február 2., hétfő

SMS kapcsolatok: már semmit nem értek.

Már semmit nem értek. Egy korábbi bejegyzésemben már írtam az sms-kapcsolatok oldaláról. Először ajánlottam, mert programozással is foglalkozó ember lévén, az oldal funkcionalitását néztem, illetve a felépítését. Aztán megjött az első komment. Én hittem neki. A bejegyzést módosítottam is az ellenvetés fényében. Aztán jött pozitív vélemény is. Úgyhogy passz.
Aztán ma böngésztem a netet és az átverések oldalán találtam egy bejegyzést. Itt már konkrét fotók kielemzésével próbálják kétségbe vonni az oldal hitelességét.
Az érdekes, hogy ehhez a bejegyzéshez szóról-szóra ugyanaz a komment érkezett mint az enyémhez. De ami gyanús, az az, hogy a kommentelő az sms kapcsolatok oldalát adta meg mint linket.
Már tényleg semmit nem értek, de jó lenne már tisztán látni.

12 megjegyzés:

  1. Helo sajna a leirásodbol nemderültki nekem kontkrétan mi a gond de énis regiztem és gondom a következö.Smsezek de se telszámot se konkrét helyet nemirhatok mert kiikszeril vagy nemküldik el.

    VálaszTörlés
  2. Ezt nem hszem el, hogy egyáltalán van még ember akinek megfordul a fejében, hogy az sms-kapcsolatok oldal lehet igaz!! ÁTVERÉS -ez tény- akármilyen programozó is vagy! Maximum azt bírom elképzelni, hogy te is mellettük állsz a csalóknak és ezért próbálod úgy terelgetni itt a fórum megjegyzéseket, hogy kételkedjenek az emberek, hátha nem is átverés! Emberek!! ÁT-VE-RÉS!! ...és úgy megbűntetném az egész üzemeltető csapatot, hogy még azt is megbánnák, hogy megszülettek! Tisztességtelen, alávaló, hazug szemetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (és kérem a moderátorokat, hogy ne vegyék ki a fórumból)

    VálaszTörlés
  3. A megjegyzéseket nem lehet terelgetni, azokat nem én írom. Minden véleményt eddig (pro és kontra) közzétettem. Az arányok szerint az átverés vezet, úgyogy valószínű az.
    Azt bizton állíthatom, hogy semmilyen kapcsolat és érdek nem fűz hozzájuk, az oldaluk azért került fel a blogra - több más oldalhoz hasonlóan, mert a kinézete és funkcionalitása alapján jónak tünt. Senkit nem kívánok átverni, ezért fogadok minden véleményt és tapasztalatot ezzel és más oldalakkal kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! ez egy átverés. teljesen biztos. a cég, aki csinálja: Zweilöwen GmbH Németország, Münster. De Írországban is van egy társcégük, ezért gyakorlatilag lenyomozhatatlan. Az összekötőkapocs: Mészáros Krisztina( lehet, hogy ez a neve, de ez sem biztos) az email címe: krisztina@zweiloewen.com .remélem, az "okos" programozó megtalálja és nem fog tovább folytatódni az átverés. sok szerencsét hozzá.
    egy jótevő

    VálaszTörlés
  5. Az "okos" programozó nem nyomoz ebben az ügyben. Tudomásol veszi, hogy átverés. Nyomozni a hatóságnak kell, mert emberekkel nem lehet így visszaélni. Minimum a fogyasztóvédelemnek, de lehet, hogy a rendőrségnek is lépnie kéne. Őket kell keresni.

    VálaszTörlés
  6. Nekem is leszívta a telefonkártyám valami gyökér kancsó.Nem örülök,átvertek.

    VálaszTörlés
  7. Ha ezeken az oldalakon írtok, csak feltöltős kártyával lépjetek be. Az egész játék arra megy ki, hogy minél többet írhassanak nektek.
    Olyan is előfordulhat, hogy úgy szívják a kártyádat. hogy közben nem is kapsz sms-t.
    Ezért jó e felt. kártya, arról viszonylag keveset bukhattok.Ilyen oldal még a STAR-CHAT.HU is. Vigyázzatok!!!!!!!!!!!!!!!
    Figyelő

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!
    Elárulok egy trükköt a kételyek közt vergődőknek, mármint, hogy el tudják oszlatni a kételyeiket azzal kapcsolatban, hogy beépített emberrel sms-eznek vagy sem. Egyszerű az egész: Regisztrálj be az oldalra, írj egy bemutatkozó szöveget, de ne írj bele semmilyen elérhetőséget, mert beregisztrálás után ellenőrzik a szöveg tartalmát -ezt megteszik akkor is amikor módósítod a már megadott szöveget- és ezeket az infókat törlik. Ha az adatlapod elkészült és átment az ellenőrzésen, ellenőrizd le, hogy létezik-e a rendszerükben. Majd a trükk a következő: A meglévő képed cseréld le egy olyanra, amire rászerkesztetted mondjuk a telefonszámodat pl. ACDsee-vel, azért jobb így mert egyszerűbb és jobban olvashatóbb mintha ráírod kézzel a képre és újrafotózod. A szerkesztett képet feltöltés, csere után nem ellenőrzik rögtön megjelenik! Kérd meg az illetőt, hogy nézze meg a profilod, valószínűleg úgyis akar látni egy képet rólad és ha valóban ismerkedni akar, tehát nem beépített ember a szám alapján már küldhet is egy normál díjas sms-t. Vége az örlődésnek...Az nem kifogás a XXI. században, hogy nincs internet elérhetőség stb...
    Ezt a módszert személyesen teszteltem a forróchat.com oldalon, gondolom a rendszer jellegéből és felépítéséből adódóan a többinél is sikerrel járhat ez a módszer.
    Remélem sikerült segíteni.
    Valószínű egyébként, hogy nagyon sok ember kamu ezen az oldalon, bár azis kérdés, hogyha mégsem eljut-e a címzetthez az üzeneted eredetiben, vagy a "tisztelt" operátorok módosítják, esetleg el sem jut, csak velük beszélgetsz, bár ezt szerintem nehéz kivitelezni, ha mondjuk több ezer ember egyidejüleg ír, nem juthat mindenkire egy-egy operátor, tehát ebből adódóan vagy beépített ember akinek írsz - és visszaosztanak neki az így befolyt díjból, ez viszont újabb kérdést vet fel, ezek hogy találták meg ezt a munkát...-,vagy valós ez viszont a fent leírtakkal könnyen ellenőrizhető, mert ki az a nemnormális ember aki emeltdíjas sms-eket küld, ha van lehetősége és a szám alapján elméletileg van, normál díjas sms-ek küldésére...
    Ennyi. Ha valakinek kérdése van vagy csak tapasztalatot szeretne cserélni szívesen állok rendelkezésére, írjon ide megjegyzést a témával kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  9. Tisztelt akárki, nevezzük moderátornak...
    Nem azért vettem a fáradtságot és írtam a témával kapcsolatban segítő szándékkal, hogy az 3 nap múlva sem jelenjen meg....

    VálaszTörlés
  10. sziasztok !A 0691 335335 telefonszámon meg hírdetett társkeresők egy nagy átverés ! Csak kamu soha nem találkoznak soha nem hívnak mindig találnak valami ki fogást arra hogy nem találkoznak az emberrel ! a meg hírdetett SMS társkeresők több újságban vannak !Csak az érzelmekkel játszanak ígérnek fűt fát csak hogy írj sms/475 ft + áfa !

    VálaszTörlés
  11. A pénzt levették. hogyan tovább?Kész átverés.BIZALOM részemröl.meddig van tűréshatár?

    VálaszTörlés
  12. meddig szórakoztok?

    VálaszTörlés