2009. január 17., szombat

Társkereső hirdetések titkai

Ki mire vágyik, ki mit ad. Megfejthető a titok?
Szél Júlia írását olvashatjuk a "Társkereső hirdetések nő- és férfiképe" címmel a Szocháló oldalán. Az írás nem egyszerűen csak egy cikk, hanem egy dolgozat, mely a témát alaposan feldolgozza. Az újsághirdetések kapcsán elemez, különböző szempontok alapján.
Javaslom e cikket azért, mert segít mögé látni a hirdetéseknek, segít megérteni illetve megfejteni a másik "oldalt". Hasznos lehet saját hirdetéseinket összevetni a leírt jellemzőkkel, és így magunkról is tükröt kaphatunk. Néhány fejezetcím az írásból:
  • Amit a férfiak keresnek
  • Amit a nők kínálnak
  • Amit a nők keresnek
  • Amit a férfiak kínálnak
Jó olvasást!

3 megjegyzés:

  1. Kedves Balázs! Szél Júlia cikke 2003-as, és az irodalom, amire alapít a 90-es évek közepe előtt íródott. Szóval, kissé elszállt fölötte az idő. Ráadásul főleg az újság hirdetésekkel és a személyes társkereső irodákkal foglalkozik. Ezzel együtt sem rossz, bár szerintem több esetben saját kérdéseire sem ad választ.

    VálaszTörlés
  2. Természetesen lehet tovább gondolni, és érdemes is. Egyelőre azért linkeltem be mert a témában fellelhető anyagok között - egy értékes munkának tartom.
    Köszönöm a hozzászólást.

    VálaszTörlés
  3. Országos társkereső komlpex háttérrel segíti a célirányos, "zsákutcák" nélküli pártalálást. Speciális és hatékony módszereink által könnyebben, hatékonyabban találhatja meg az Önnek megfelelő társat, kikerülendő a felesleges idő és energia ráfordítást.Randitanácsadás, tréningek, párkapcsolati tanácsadás, kommunikációs tréning, önbizalom növelés, divat, -stílus, -smink tanácsadás, s minden ami segíti a célirányos, konkrét társtalálást,www.partalalo.com
    Márc 20-ig tagsági kedvezmény

    VálaszTörlés